Verzenden - Retourneren 

Opsturen doen we graag voor u. Opsturen (binnen Nederland) is gratis, tenzij de schoenen zijn afgeprijsd. Voor het opsturen van afgeprijsde artikelen brengen we u € 5,00 kosten in rekening.

Voor het opsturen buiten Nederland brengen we u € 10,00 in rekening.

Terug te sturen artikelen dienen te alle tijden in ongebruikte, ongeschonden staat en in de originele verpakking worden aangeboden.  De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Wilt u artikelen die u niet bevallen terugzenden en voldoen ze aan bovengenoemde voorwaarden, doe dit dan binnen 8 dagen na ontvangst. Wij verzoeken u de retourzending normaal te frankeren. Voor ongefrankeerde retourzendingen zijn wij genoodzaakt € 10.00 in rekening te brengen. Vraag bij retourzending ALTIJD aan de verzender een bewijs van retourzending. Mocht uw zending onverhoopt zoekraken, dan is dit bewijs noodzakelijk bij verdere afhandeling. Indien er geen vervangend artikel beschikbaar is zal het aankoopbedrag op uw bankrekening worden teruggestort. Noteert u uw bankgegevens op de factuur die was meegestuurd.

Retouradres

Van Keulen Schoenen
Hoofdstraat 93
3901 AJ  Veenendaal
 

Voor ruilen van in de winkel gekochte artikelen verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.